keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Tilannepäivitys

Tänään aamulla ajettiin kisapaikalle, ihan vaan todetaksemme, että jäädään jumiin, jos edes koitetaan ajaa varikkoalueelle. Eipä siis koitettu. Löydettiin vähän matkan päästä tieltä tosi hyvä paikka, mutta sinne ei sit saatukkaan jäädä, kun kisarata meni ihan vierestä. Mehän ei sitä tiedetty, koska edes järjestäjät ei osanneet kertoa, et missä ois lähtö ja maali. Mietittiin suunnitelmaa ja tuloksena päädyttiin jäädä varikolle. Ihmisten ei enää edes annettu yrittää ajaa tänne itse, koska niin moni oli jäänyt jumiin. Niimpä kaikki vedettiin traktorilla suoraan omalle paikalleen. Meillä on täällä ihan hyvä pohja, eli vaan matka tänne suomalaisille merkatulle alueelle oli liian mutainen ajettavaksi. Käännettiin vielä auto ympäri, avattiin markiisi, saatiin lippu katolle ja kannettiin heiniä tohon ympäristölle, että ois vähän vähemmän kurasta. Illalla tehtiin vielä Happy Dogin bannereista pieni aitaus, niin saa koirat tallustella vapaammin tossa meidän ”pihalla”.
  Mä kävin kiertämässä junnujen pyöräluokan radan ja huhhuh… Alkuun oli aika nopeeta pohjaa, mut siellä saa kyl osata teknisestikki ajaa. Oli nimittäin aika mutasta, tavoitteena on päästä maaliin kaatumatta. Juoksun rataa en vielä käyny kiertämässä, mutta varmaan yhtä mutainen. Odotin ensin tori nopeeta rataa, sit alko tulla mudan takia aika negatiivista rataa. Lähtiessäni kiertämään odotin tosi huonoa rataa, eli toi oli kyllä positiivinen yllätys, mä kuitenkin tavallaan tykkäsin tosta radasta. Toinen positiivinen asia: täällä on toimivat suihkut! Niitä ei ollu viime vuonna Englannissa (tai siis oli, mutta ei varsinaisesti käytössä).


  Nyt ei ole mitään mielenkiintosempaa tapahtunut, joten aattelin tehdä tällasen pienen tilannepäivityksen vaan. Huomenna onkin sitte luvassa koirien tarkastukset ja illalla avajaiset!


 - Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti