sunnuntai 26. marraskuuta 2017

MM-kultaa !!

Kirjottelen nyt tähän vaan vähän fiiliksiä noihin startteihin liittyen niin, että yritän oikeesti pysyä aiheessa.

  Perjantaina mulla oli vaan yks startti, koirapyöräily. Mun lähtö oli heti aamusta, joten en joutunut kauheen pitkään jännittämään. Radalle lähtiessä en ollut ihan varma omista tavotteista. Tasosta en tiennyt ja kaikkia vastustajien nimiä en listoilta tunnistanut. Me siis lähdettiin vaan tekemään kaikkemme ja tavotteena selvitä hieman haastavalta radalta maaliin asti. Meidän lähtö oli ekana ja saatiin ajaa koko matka yksinämme. Alkumatka oli aika nopeaa, mutta loppupäästä rata oli tosi kurainen, eli pohja oli pehmeä ja liukas. Suuremmilta ajovirheiltä kuitenkin vältyttiin, pari mutkaa meinasi mennä pitkäksi ja mutakohdissa en pysynyt keskellä rataa kovemmalla pohjalla, vaan tipuin väkisin reunaan, missä oli tosi pehmeää. Rydje kuitenkin veti mu kurakohdista läpi vauhdilla ja tulo todistettua yksi teoria. Vauhti korjaa virheet! Pari kertaa meinasi lähtee linjat heitteleen, mutta kyllä se siitä ku polki vaan lisää vauhtia. Maaliin päästiin ehjinä ja puhtaalla suorituksella. Olin tosi yllättynyt, kun kuulin, että me ollaan ekalla sijalla, 8s toista sijaa johdossa. Meinasin jo siinä kohtaa alkaa itkemään onnesta, vaikka kisasta olikim vielä puolet jäljellä.

  Lauantaina oli vuorossa vain juoksustartti. Jännitin taas ihan hirveästi, juoksustartit on aina niitä pahimpia. Luultavasti johtuu siitä, että juoksu on aina yhtä kamalaa. Ketäpä sinne radalle nyt vapaaehtoisesti haluis lähteä itseään rääkkäämään. Odotin myös innolla dualstartteja, vaikka tavallaan jännitin niiden takia entistäkin enemmän. Mun startti meni kuitenkin tosi hyvin. Pääsin heti lähdöstä edelle ja mun pari jäi heti alkuunsa mun matkasta. Jossain vaiheessa matkaa myös nähtiin edelle lähteneet ja saatiin (tai siis mä sain) siitä vähän lisämotivaatiota. Maaliin asti tultiin ihan ok vauhdilla, vaikka eihän toi mikään mun paras juoksusuoritus todellakaan ollut. Tuloksissa jäätiin sijalle 6.

  Sunnuntaina oli ensin luvassa pyörä. Paineet oli kovat ja jännitin ihan hulluna. Onneksi startti oli taas aika aikaisin, niin oli nopeasti ohi. Meinasin radalla jo menettää toivon ja olin ihan varma, että 1. sija on menetetty. Alkumatka vedettiin taas nopeeta ja loppupään muta olikin sit hieman haastava. Rata tuntui paaaljon pehmeämmältä, kuin perjantaina. Ajolinjat oli ihan hukassa ja asiaa ei parantanut se, että laseista ei enää nähnyt lopussa läpi. Vaihteet alkoi elämään ihan omaa elämäänsä ja joudin polkemaan vikat 1.5km suunniteltua pienemmällä vaihteella. Suomalaisella sisulla kuitenkin mentiin ja maaliin asti vedettiin täysillä. Kyllähän siinä sit oli fiilikset aika katossa ja silmät vuosi onnesta, kun tajuttiin, että voitettiin MM-kultaa. Siinä kohtaa kiinnostusta juoksustarttia kohtaan ei paljoa ollut, kun matka palkinnoille oli pitkä. Eipä suorituskaan mikään kovin ihmeellinen ollut. Jalka ei tuntunut oikein kulkevan, en ollut ajatellut, että pyöräily verottaisi juoksua noin paljon. Kunnialla kuitenkin päästiin maaliin asti. Me pidettiin 6. sija ja fiilikset oli edelleen katossa pyöräilyn jäljiltä.

  Että sellainen pikaisesti väsätty teksti meidän kisasuorituksista. Juoksussa kisasin tosiaan meidän omalla saksanseisojalla, Rallilla. Pyöräilyssä mulla oli kisakaverina Jenni Kreivin Rydje, josta en muuta voi sanoa, kun että täydellinen koira. <3 Suurkiitokset Jennille, ilman sua ja Rydjeä en olisi tohon tulokseen yltänyt!

- Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti